Startpagina
home
Startpagina

Welkom op de website van Integraal KindCentrum De Kemp.
Sinds 1 januari 2013 is de gemeente Peel en Maas een kindgerichte samenwerking rijker.

Basisschool De Kemp en Hoera kindercentra werken nauw samen aan het bieden van brede ontwikkelingskansen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het Integraal KindCentrum (IKC) De Kemp is gelegen in het landelijke dorp Egchel.

Voor schooltijd zijn de kinderen welkom bij de voorschoolse opvang waar gezamenlijk en in rust de dag opgestart wordt. Vervolgens gaan onze allerkleinsten naar de peuterspeelzaal en de kinderen van 4 t/m 12 jaar bezoeken de basisschool.
Ook biedt IKC De Kemp de mogelijkheid om tussen de middag even te ontspannen en samen te pauzeren. Voor de kinderen die gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang is er een gezellig thuishonk waar diverse activiteiten plaatsvinden. De activiteiten bruisen van de diverse sport- en spelmogelijkheden, ook tuinieren, koken, bakken en creativiteit aanboren behoren tot de buitenschoolse opvang.

Bij deze krachtenbundeling hoort een nieuwe website. De website geeft u een kijkje in onze keuken waar ouders, kinderen, team en partners alle informatie kunnen vinden en kunnen ontdekken dat bij:

IKC De Kemp: "Elk kind een eigen plek!" heeft.

foto logo-facebook logo-facebook logo-tso logo-hoera logo-isy logo-padxpress logo-webmail logo-prisma