4 tot 12 jaar buitenschoolse opvang en naschoolse activiteiten
De buitenschoolse opvang (BSO) zien wij als is een verlengstuk van thuis, een liefdevolle en
stimulerende leefomgeving waar kinderen zich prettig en veilig voelen. Een omgeving die
uitnodigt en prikkelt en waar ontwikkeling en talenten van kinderen uitgelokt worden door bruisende activiteiten. Het kind moet erop kunnen vertrouwen dat het in afwezigheid van zijn ouders kan terugvallen op een vertrouwde opvoeder om onbekommerd de omgeving te verkennen en te leren van de omgang met leeftijdsgenootjes.

Bij de Naschoolse activiteiten (NSA) scheppen we veel mogelijkheden voor kinderen om op een actieve manier deel te nemen aan de sociale omgeving van ieder kind. We slaan een brug tussen het kind en zijn of haar omgeving. Na schooltijd ontdekken kinderen welke talenten ze verder kunnen ontwikkelen en waar hun passie ligt. Het doel is kinderen de kans te bieden zich verder te ontwikkelen of te ontdekken wat hun talenten zijn, wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en wat de mogelijkheden in de omgeving zijn. Met een aanbod van naschoolse activiteiten creëren we blijvende voorzieningen, ontmoetingspunten voor cultuur, sport, techniek, natuur, erfgoed, etc, in de betreffende kindomgevingen in onze regio.

De activiteiten bestaan uit:

Buitenschoolse opvang (BSO):
- Elke dag kan er gebruik worden gemaakt van kinderopvang. De kinderopvang wordt verzorgd door onze partner Hoera Kindercentra (zie ook www.hoerakindercentra.nl voor meer informatie) en is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Naschoolse activiteiten door Padxpress:
-   Voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar
-   Aanmelden via de site van Padxpress
Door hier te klikken kunt u direct een kijkje nemen op de site van Padxpress.
foto logo-facebook logo-facebook logo-tso logo-hoera logo-isy logo-padxpress logo-webmail logo-prisma